• Shqip
 • English
 • E shtunë, 19 Tetor 2019
 • Shqip
 • English
 • Sport Të gjitha

  Një shembull si Lorik Cana


  Lorik Cana vazhdon të mbetet një shembull për t’u ndjekur jo vetëm në fushën e lojës por dhe jashtë saj.

  Kjo ishte arsyeja kryesore, që kapiteni legjendar i kuqezinjve ishte i ftuar këtë fundjavë nga Fondi i Edukimit Kosovë-Amerikë, në mbrëmjen gala të organizuar nga ky fondacion kushtuar cështjes së edukimit cilësor të të rinjve në Kosovë.

  I përkushtuar  së fundmi në nisma të shumta bamirësie, përfshirë dhe fondacionin ” Lorik Cana 5 Foundation”, ish-kapiteni si i ftuar special i mbrëmjes lëshoi një mesazh të qartë se që të gjithë duhet të bëjnë pak më shumë për të ndihmuar shqiptarët në fushën e artit, sportit dhe kulturës.

  Programi i “Kaef” ndihmon 8-10 të rinj nga Kosovë për të vazhduar studimet pasuniversitare në SH.B.A.

  Kryesisht në fushat e administrimit të biznesit apo që lidhen me zhvillimin ekonomik të Kosovës.

  Gjatë fjalës së tyre disa prej të ftuarve deklaruan se Kosovës nuk i mungojnë talentet dhe shembulli për t’u ndjekur është pikërisht, Lorik Cana.

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected]