• Shqip
 • English
 • E martë, 16 Korrik 2019
 • Shqip
 • English
 • Lifestyle Showbiz Të gjitha TIP top

  Një pyetje bëri Estela dhe njohëm kaaaaq shumë blogere


  Estela Ujka u kërkoi ndjekësve të përmendin blogeren e tyre të preferuar dhe ata na kujtuan ato që s`shfaqen më, ato që shikojmë çdo ditë dhe na prezantuan ca që s`i njohim.

  Foto nga Instastory

  Shfleto galerinë për të parë apelin që bënë ndjekësit e Estelës.

  *Ky post është realizuar nga Fabjola Hije.