• Shqip
 • English
 • E shtunë, 25 Maj 2019
 • Shqip
 • English
 • Lifestyle Showbiz Të gjitha TIP top

  Një natë para finales, Flori e klasifikoi vetë këngën e tij


  Zgjodhi të ishte ndër konkurentët e fundit që mori pjesë në Kënga Magjike, por sërish publiku ia këndoi fjalë për fjalë tekstin e këngës. Mëgjithatë Flori qëndron me këmbë në tokë dhe tregoi se nuk e sheh veten fitues. Në një nga videot e backstage, producenti tha se e shihte veten në vendin e gjashtë, aspironte për të pestin dhe synonte të  katërtin.

  Foto nga Google

  Një klasifikim personal i tij për të cilin nuk e dimë a do bien dakord fansat, ama Florit i pëlqen t’i marrë gjërat shtruar dhe të kursejë ndonjë zhgënjim.

  Foto nga Google