• Shqip
 • English
 • E diel, 25 Gusht 2019
 • Shqip
 • English
 • Aktualitet Politikë Të gjitha

  Një grusht politiqenësh të korruptuar po shkatërrojnë ekonominë tuaj


  Nga Erion Braçe

  “GRUSHTA AMERIKANO-GJERMANE HANE, MË TË DHUNSHËM BËHEN!

  Siguria Publike është një e mirë publike; Rendi Publik është
  një e mirë publike; Drejtësia e barabartë për këdo është një e mirë publike;

  Imazhi i vendit është një e mirë publike;

  #ESHTEEKONOMI #ESHTEEKONOMIAJOTE
  Është sot, duhet të jetë edhe nesër! #JANETEARDHURATETUA #ESHTEPUNAJOTE
  Cenimi i sigurisë publike nga 2000, 3000, 5000, ja dhe 10000 njerëz të dhunshëm, nuk i bën asgjë një shumice politike, zero!

  Ama ekonominë tënde e godet! Mendoje pak,
  dy elementët kyc të ekonomisë gjatë vitit të fundit ishin:

  #INVESTIMETEHUAJA dhe #TURISTETESHUMTE

  Një grusht politiqenësh të korruptuar, tamam ata që kanë vjedhur duke vrarë e kanë vrarë për t’u mbrojtur, po shkatërrojnë ekonominë tuaj! Atë ekonomi që e keni ngritur vetë, me mund, djersë e sakrifica të ardhurat tuaja; Për të tjerët,
  atë ekonomi që ju jep punën e prej saj edhe të ardhurat e përditshme! Mos i falni këta fundërrina që
  nuk janë si ju, nuk kanë hall të nxjerrin fundin e muajit, të paguajnë rrogat e punëtorëve çdo fund muaji.

  Janë tamam politiqentë që as e vrasin mendjen për ekonominë tuaj, por po bejnë cmos të kenë ekonominë e tyre! Duan para më shumë, ndaj duan pushtet sa më parë! Pa zgjedhje sepse e dinë që ju s’i votoni me kurrë. Me dhunë!

  Me dhunë mbi çdo polic të shtetit të angazhuar për sigurinë publike, me dhunë mbi secilin prej jush,
  ekonominë tuaj e të ardhurat tuaja! Kur ndodh kjo, ligji duhet të mbrojë interesin publik! Ligji mbi të gjithë!