• Shqip
 • English
 • E martë, 16 Korrik 2019
 • Shqip
 • English
 • Aktualitet Të gjitha

  Një foto që tregon të kompleksuarin dhe superiorin


  Është një foto e zakonshme që është shkrepur në një aktivitet ku të ftuar kanë qenë ministrat e Jashtëm të Ballkanit Perëndimor. Të gjithë kanë mbledhur duart para dhe i relaksuar, i sigurt, i qetë dhe i ftohtë shfaqet vetëm ministri i Jashtëm serb, Ivica Dacic.

  Këto të shkretat gjeste dhe gjuha e trupit flet më shumë sesa çdo gjë.