Nevoja për protestë, arsyeja e vërtetë dhe “kërpudhëngrënësit” e opozitës

Nuk është e rastësishme që protesta e 16 shkurtit kulmoi për sinergjinë dhe sinkronizimin mes dy forcave kryesore të opozitës, … Vazhdoni me leximin e Nevoja për protestë, arsyeja e vërtetë dhe “kërpudhëngrënësit” e opozitës