• Shqip
 • English
 • E diel, 18 Gusht 2019
 • Shqip
 • English
 • Aktualitet My Tirana Të gjitha

  Foto/ Ata që kujdesen për gjelbërimin në Tiranë


  Bashkia e Tiranës vazhdon punën me përkujdesje të veçantë ndaj hapësirave të gjelbra.

  Punonjës së gjelbërimit në kryeqytet, mëngjesin e së dielës nisën krasitjen dhe modelimin e hapësirave të gjelbra, si dhe pemët dekorative në Tiranë.

  Një rëndësi e veçantë u kushtohet Parqeve Rekreative, Gjelbërimit, Pyjeve, Liqeneve, Kurorës së Gjelbër, Zonave të Mbrojtura dhe ambienteve nëpër lagje./ Tiranapost.al