• Shqip
 • English
 • E enjte, 22 Gusht 2019
 • Shqip
 • English
 • Lifestyle Showbiz Të gjitha TIP top

  Video/Në shtëpinë e Ingritit ka ardhur një pjesëtar i ri që e la Paridin pa fjalë


  Paridi, djali i Ingrit Gjonit ka ditëlindjen dhe momentin e hapjes së dhuratës mami Ingriti na e tregoi të gjithëve. I lidhën sytë, e hapën kutinë dhe në të gjendej një lepur. Paridit i shkëlqyen sytë sapo i hapi dhe me të drejtë. Lepujt janë të mirë, të bukur, por duan shërbim.

  Po meqë tani ai u rrit, është 7 vjeç mund të kujdeset vetë për shokun e tij të ri.

  *Ky post është realizuar nga Fabjola Hije.