• Shqip
  • English
  • E enjte, 22 Gusht 2019
  • Shqip
  • English
  • Aktualitet My Tirana Të gjitha

    Në shtator nxënësit do e gjejnë gati shkollën Bashkim Berisha, ja fotot nga punimet


    Një tjetër shkollë do të rikonstruktohet. Bëhet fjalë për shkollën 9-vjeçare “Bashkim Berisha” që ndodhet në qendër të Njësisë Administrative Ndroq. Edhe pse afati i përfundimit të punimeve në këtë shkollë është muaji nëntor, ajo pritet të jetë gati që ditën e parë të shkollës. që edhe fëmijët kur të kthehen në shtator të gjejnë një shkollë të re, të rikonstruktuar dhe me kushte. Bashkia e Tiranës njofton se do të vijojë me punën gjatë gjithë verës. Më poshtë keni foto nga shkolla/ Tiranapost.al. E.B