Lifestyle Showbiz Te gjitha TIP top

Në gardërobat e vipave që lënë në baltë dyqanet luksoze


Një dollap për ta nuk është i mjaftueshëm, as një dhomë e vogël brenda dhomës së gjumit. Ata janë pjesë e jetës publike, televizionit dhe kanë përveçse qejf edhe nevojë të kenë rroba të bukura. Elton John hapi dollapin e tij të syzeve, meqë janë aksesori që nuk i mungon kurrë. Pastaj Khloe Kardashian, Mariah Carey, Gisele Bundchen e ca të tjerë na futën përmes fotove në gardërobat e tyre që i lënë në baltë dyqanet më luksoze.

Reality TV star Khlo Kardashian in the vast master closet of her Calabasas California home which was decorated by Martyn...
(Në gardërobën e Khloe Kardashian)
At Gisele Bundchen and Tom Bradys Los Angeles home designer Joan Behnke employed an antique crystal chandelier...
(Në gardërobën e Gisele Bundchen dhe Tom Brady)
Mariah Careys Mario Buattadesigned apartment in Manhattan features a luxurious dressing room that resembles an airy...
(Në gardërobën e Mariah Carey)
The closet at the Bedford New York home of Ralph Lauren is outfitted with mahogany millwork giving the room the refined...
(Në gardërobën e Ralph Lauren)
At Woodside Elton Johns palatial English estate in Old Windsor shelves were built into the attic eaves to showcase the...
(Në gardërobën e Elton John)
Comedian Ellen DeGeneres and actress Portia de Rossi stored their respective sneakers and high heels in the elegant...
(Në gardërobën e Ellen DeGeneres)
Screen legend Elizabeth Taylors dressing room in her Beverly Hills home expanded over the years to accommodate her...
(Në gardërobën e Elizabeth Taylor)
Decorator Martyn Lawrence Bullard crafted a graphic closet for Tommy Hilfiger at the designers home near Miami.
(Në gardërobën e Tommy Hilfiger)

Plot shkëlqim, drita dhe shumë rregull aty ku sistemohet një pasuri e tërë.

*Ky post u përshtat nga architecturaldigest dhe është realizuar nga Fabjola Hije.