• Shqip
 • English
 • E mërkurë, 18 Shtator 2019
 • Shqip
 • English
 • Aktualitet Politikë Të gjitha

  Mitingjet e PS dhe kundërmitingjet e opozitës, fotot që bëjnë diferencën


  PD siç kishte premtuar, ka nisur kundër mitingjet në çdo qytet që PS (ku është prezent Rama) zhvillon një takim elektoral.

  Por, ajo që të bën përshtypje është fakti se PD, duket si një parti e dorës së fundit për nga pjesëmarrja, ndryshe nga takimet e PS që kanë një pjesëmarrje masive.

  Kjo pjesëmarrje qesharake në kundër mitingjet e PD do dukeshin të pabesueshme, nëse s’do kishim pamjet qe po jua servirim me poshtë si nga mitingu i PS, ashtu dhe ai i PD.

  Pamjet nga takimi elektoral i PS në Lushnjë:

  Kundër mitingu i PD, Rrogozhinë:

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected] ose 068 408 1690