• Shqip
 • English
 • E enjte, 22 Gusht 2019
 • Shqip
 • English
 • Aktualitet Art & Kulturë Të gjitha

  Mirela Kumbaro mendoi si përkthyese dhe jo si ministre, por rrjeti nuk e mirëkuptoi fjalën f…


  “We need to make books cool again. If you go home with somebody and they don’t have books, don’t fuck them. Don’t let them explore you until they’ve explored the secret universes of books.” Këtë shprehje për librat e ka thënë një shkrimtar i huaj (John Samuel Waters) dhe ministrja e Kulturës, Mirela Kumbaro ka guxuar ta postoje në Twitter duke shkaktuar tërmet në rrjet. Shprehja në anglisht dhe e thënë nga një shkrimtar është Cool por një ministre kulture nuk mund ta përdorë.

  Le të themi që Mirela Kumbaro e ekzagjeroi pak këtë herë./ Copyright Tiranapost.al

  Screenshot nga statusi i ministres së Kulturës Mirela Kumbaro
  Disa nga reagimet në statusin e ministres Milena Kumbaro
  Shkrimtari John Samuel Waters