“Mësuesi nisi të më shkruante në Facebook!” 16-vjeçarja nga Kosova rrëfen si u abuzua nga profesori dhe polici

16-vjeçarja nga Drenasi, e cila u abuzua seksualisht nga mësuesi dhe efektivi i policisë, rrëfen sesi nisi historia tronditëse. Në … Vazhdoni me leximin e “Mësuesi nisi të më shkruante në Facebook!” 16-vjeçarja nga Kosova rrëfen si u abuzua nga profesori dhe polici