• Shqip
 • English
 • E shtunë, 25 Maj 2019
 • Shqip
 • English
 • Lifestyle Showbiz Të gjitha TIP top

  Meghan sfidon Kate-n dhe Diana-n. Do e lindë fëmijën në shtëpi


  Kështu ka qenë njëherë e një kohë tradita. Sidomos fëmijët mbretërorë duhej të lindnin në shtëpi. Po rregulli u thye kur Diana vendosi të lindte në spital e po në të njëjtin i solli në jetë edhe Kate tre fëmijët e saj.

  (Charles, Diana, foto nga The Sun)

  Kurse Meghan do rikthejë traditën. Thuhet se ajo ka vendosur të lindë natyralisht dhe në shtëpi. Mendohet se është pikërisht Doria, e ëma e saj, ajo që e ka këshilluar të bëjë lindje natyrale.

  (Kate, William foto nga The Sun)

  Ndërkohë që Meghan është duke lexuar teknika lehtësimi. Ja, janë pikërisht këto detaje që ia bëjnë zemrën mal mbretëreshës.

  *Ky post u përshtat nga The Sun dhe është realizuar nga Fabjola Hije.