Te gjitha Auto-Moto

Mazda 3, makinë super ekonomike


E qetë dhe dinamike, modeli 1.5 turbodiesel konsumon pak dhe ka cilësitë spikatëse të makinës japoneze.

Mjaft interesante pajisjet e sigurisë Modeli crossover CX-3, ka lënë një përshtypje të mirë.

Por tani turbodieseli 1.5 Skyactiv-D me 105 kf arrin të zgjerojë ofertën me naftë të Mazda 3, deri më tani e kufizuar me motorin 2.2 me 150 kf: kompaktja japoneze mund të përballet më së miri me rivalet e segmentit C, të cilat janë mbështetur mbi variantet 1.5-1.6 litra.