• Shqip
 • English
 • E enjte, 20 Qershor 2019
 • Shqip
 • English
 • Aktualitet Të gjitha

  Masteri me përgjysmim tarife vetëm për dy kategori


  Kryeministri Rama, lidhur me tarifat që do paguajnë studentët, ka thënë se studentët e masterit do të paguajnë vetmë 50% të tarifës nga tarifa e plotë, por do jenë vetëm dy kategori që do të përfitojnë, studentët ekselentë dhe studentët që kanë familjet me ndihmë ekonomike.

  Në një dalje live teksa prezanton platformën për punësimin e studentëve ekselentë, Rama tha: Masteri është zgjedhje personale. Nuk kemi pse paguajmë taksa, as për ata që rrinë gjithë ditën në kafe. Masteri nuk është detyrim i shoqërisë për të paguar. Ndërkohë që për Bachelorin, qëndron vendimi i njoftuar më herët nga kryeministri Rama, që mund ta lexoni në linkun më poshtë. / Copyright/ Tiranapost.al, E.B

  Lajmi i mirë/ Rama: Nga janari do ulen tarifat me 50% për gjithë studentët e nivelit bachelor

  Për të filluar punë në shtet masteri s’është kusht!