Lifestyle Te gjitha TIP top

“Martohu me mua”. Pse s’na propozojnë dhe neve kështu?


Një student aviacioni ia shkroi mbi akull të dashurës propozimin për martesë. “Marry me”, pra “Martohu me mua”, shkruhej me përmasa të mëdha, mbi liqenin e ngrirë. Gavin Becker i propozoi mes një zemre të madhe mbi akull, Olivias, vajzës me të cilën kishte vite që ishte në një marrëdhënie. Në kulmin e dimrit, në 7 janar, se atëherë liqeni është i ngrirë. Po nuk e bëri vetëm. Kishte ndihmë.

(Çifti i propozimit, foto nga ED BECKER)
(Çifti i propozimit, foto nga ED BECKER)

U deshën 4 orë e gjysmë punë, për të bërë të lumtur njeriun e jetës. Për ta mbajtur mend ajo, por edhe gjithë ne të tjerët. Që vështirë të na bëjnë ndonjë propozim të tillë.

Përshtatur nga: Telegraph

F.H/Tiranapost.al

Na kontaktoni: 0684084690 /email: [email protected]