Lifestyle Showbiz Te gjitha TIP top

Martesa e Justin dhe Hailey-t paska pasur vërtet vetëm dy gisht mjaltë


Ende nuk është martuar plotësisht, duke qenë se ka bërë celebrimin ligjor, por jo dasmën. Megjithatë Justin Bieber dhe Hailey mund të ndahen. Mjalti i muajve të parë të martesës mbaroi shpejt dhe për çiftin kanë nisur problemet. Burime për Us Weekly kanë thënë se kriza mendore që Justin po kalon, po e çon edhe martesën në krizë.

Deri tani Hailey i ka qëndruar pranë duke e konsideruan situatën të përkohshme, ama asnjëherë nuk i dihet.

*Ky post u përshtat nga Elle dhe është realizuar nga Fabjola Hije.