Marrëveshja mes Frontex dhe Shqipërisë për flukset migratore, BE: Kontribut për sigurinë

Esencë editori/ Në reagimin e delegacionit të BE në vendin tonë theksohet se “Nuk ka lidhje mes hyrjes në fuqi të marrëveshjes dhe mekanizmit për pezullimin e vizave”.