Lifestyle Showbiz Te gjitha TIP top

Mami i Anjezës është si e jona fiks


Anjeza Maja si për ditë me shi është bërë nostalgjike dhe ka hapur albumin e fotografive kur ishte 17 vjeç. Foto janë të realizuara si një bukuroshe në kohërat Ilire, por mamaja e Anjezës dëgjohet teksa dirigjon albumin. E vendos ajo cila foto është më e mirë dhe cila nuk i pëlqen. Anjeza me humor shkruan se mami i saj nuk e ka ndryshuar këtë sjellje që nga koha kur ajo ishte 17 vjeç edhe tani që është një grua në karrierë. Përfundimisht mamatë janë të gjitha njësoj./Tiranapost.al

Na kontaktoni: 0684084690 /email: [email protected]