• Shqip
 • English
 • E diel, 20 Tetor 2019
 • Shqip
 • English
 • Auto-Moto Të gjitha Tech Video

  Makina më e mirë elektrike


  Kompania “Faraday Future” për makinat elektronike paraqiti prototipin e një automjeti, i cili do të prodhohet për konsumatorët vitin e ardhshëm.

   

  Sipas drejtuesve të kompanisë, ajo do të jetë makina më e avancuar teknologjikisht në treg. Porositë paraprake mund të bëhen për 5,000 dollarë dhe ajo pritet të kushtojë rreth 180,000 dollarë.

  Faraday Future e paraqiti makinën gjatë një nga ekspozitave më të mëdha në botë për teknologjinë (CES).

   

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected]