Lifestyle Showbiz Te gjitha TIP top

Madonna, si ka qenë e si është bërë


Që është mbretëresha e Pop-it këtë e dinim prej kohësh. Diçka tjetër kishim harruar. Madonna qenka edhe mbretëresha e ndryshimeve. Në gjithë karrierën e saj ç`nuk i ka bërë flokëve dhe look-ut në përgjithësi. Kështu figurash që e ndryshojnë paraqitjen edhe në Shqipëri, gati në çdo dalje publike, kemi plot, që ja e gjetën edhe nga frymëzohen.

(Madonna, foto nga Google)

Madonna me flokë të kuqe, Madonna me të verdha, me të zeza, si cunn gangster, si vajzë kolegji. Galeria e mëposhtme do të të prezantojë me të gjitha variantet e një Madonne./F.H/Tiranapost.al

Na kontaktoni: 0684084690 /email: [email protected]