Lifestyle Showbiz Te gjitha TIP top

Lajmi që bëri Duan dhe Beben të qajnë me pikë të lotit


E qarë me ngashërim, ama janë lot gëzimi. Dy këngëtaret shqiptare i ka bashkuar i njëjti gëzim sot pasi morën vesh se janë nominuar në çmimet ‘Grammy Awards’. Një emocion mes lotësh të cilin e ndanë me ndjekësit e tyrë në instagram.
Edhe pse gjithë këto suksese mbi supe, Dua dhe Bebe na treguan se emocionet përjetohen gjithmonë si hera e parë.