• Shqip
 • English
 • E mërkurë, 18 Shtator 2019
 • Shqip
 • English
 • Lifestyle Të gjitha

  Kush është gazetarja seksi që do drejtojë konferencat e DASH


  Heather Nauert, ish-gazetarja dhe prezantuesja e një emisioni televiziv mëngjesi të  quajtur Fox and Friends mjaft të shikuar në Fox News tashmë është zëdhënësja e re e Departamentit Amerikan të Shtetit. Ajo është 47 vjeç e martuar me Scott Norby, një bankier që merret me investimet.

  Një deklaratë e shtetit amerikan thotë se përvoja e gazetares në media dhe interesi  i saj në çështjet ndërkombëtare kanë vlera për vendin amerikan. Gjithashtu për të thuhet se ajo ka mjaft informacione të vlefshme të politikës së jashtme që mund të ndihmojnë në administratë.

  Ende nuk dihet se kur ajo do drejtojë konferencat për shtyp, tashmë si zëdhënëse e re e Departamentit amerikan të shtetit.

  heather-nauert-4

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected] ose 068 408 1690