Lifestyle Te gjitha TIP top

Kurrë mos ia thuaj shefit këto fjalë!


Komunikimi duhet të jetë i kujdesshëm me çdo njeri dhe sidomos me shefin. Për të mos e shkatërruar një marrëdhënie të mirë për shkak të një fjalie të pamenduar, hidhi një sy gjithë fjalive të ndaluara në situata të caktuara. Kurrë mos ia thuaj shefit këto fjalë!

Kur kërkon rritje rroge

Më duhet rritje rroge se do rregulloj shtëpinë.

Kur do të largohesh pak më herët

A mund të iki pas drekës se nuk kam çfarë të bëj më në zyrë. I mbarova punët që kisha për sot.

Kur ndodh një gabim

Është i gjithi faji i Andit jo i imi. Unë s`kam faj.

Kur mërzitesh me një situatë të caktuar dhe thua të parën fjalën e fundit

Po e lë punën. Nuk vazhdoj dot më.

Kur të caktohet një detyrë e re

Do përpiqem ta bëj, por s`e di…

Kur të caktohet një detyrë ekstra

Kam shumë gjëra për të bërë. Jam shumë i zënë.

Kur ndodh një problem në kompani

Ky nuk është problemi im. Kështu që nuk po merrem unë.

Ky post u përshtat nga Bright Side dhe është realizuar nga Fabjola Hije.

Na kontaktoni: 0684084690 /email: [email protected]