Kujdes shqiptarët që do shkojnë me pushime në Halkidiki. Gjendje emergjence nga stuhia

Në rajonin grek të Halkidikit është shpallur gjendja e emergjencës, pasi gjashtë persona humbën jetën nga stuhia vdekjeprurëse dhe erërat … Vazhdoni me leximin e Kujdes shqiptarët që do shkojnë me pushime në Halkidiki. Gjendje emergjence nga stuhia