• Shqip
 • English
 • E enjte, 17 Tetor 2019
 • Shqip
 • English
 • Të gjitha Tech

  Kujdes! Mos bëj këtë update nëse ke iPhone


  Apple akuzohet kohët e fundit se nuk arriti dot të mbrojë telefonat me update nga viruset dhe vjedhja e të dhënave. Sipas ekspertëve rrezik përbën edhe update i ri i softuerit iOS13, pasi thonë se u jep mundësi hakerëve të vjedhin kontakte dhe mesazhe që gjenden ne telefon, ndaj sugjerohet mos ta bësh.

  Eksperti i sigurisë në Internet Jose Rodriguez ka bërë zbulimin dhe për këtë ka njoftuar edhe kompaninë Apple, por sipas tij kompania e ka anashkaluar paralajmërimin, thjesht duke thënë se po punojnë për sigurinë.

  Në fund të vitit të kaluar, shefi i Kompanisë Tim Cook miratoi disa ligje të ashpra për privatësinë si për Europën ashtu edhe për Amerikën, lidhur me mbrojtjen e të dhënave personale, por duket se lufta për sigurinë do të vazhdojë…/ Daily Mail/ Tiranapost.al. E.B

  Apple has been rocked by accusations that it failed to stamp out a privacy-compromising flaw in the brand-new iPhone update despite being alerted to it months ago

  The iOS13 software which was rolled out yesterday reportedly allows hackers to raid a customer's contacts list

  iOS 13 is available for the iPhone 6S and later handsets, and is packed with an array of changes – such as picture editing, menstrual tracking and improved privacy features

   

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected]