Lifestyle Showbiz Te gjitha TIP top

Kris Jenner ka ditëlindjen dhe miqtë i paskan bërë të gjithë të njëjtën dhuratë


Ç’mund t’i dhurosh për ditëlindje një gruaje që i ka të gjitha? Duhet të kenë qenë vërtet në dilemë miqtë e Kris Jenner përderisa në fund kanë vendosur të gjithë njëlloj: tufa gjigande lulesh, ku mbizotëron e bardha dhe trëndafilat.

Dhe shtëpia e saj është kthyer në kopsht botanik. Kris i ka publikuar një nga një dhe nuk ka dyshim: lulet janë gjithmonë ide e mirë.

Miqtë e saj e kanë lumturuar të gjithë njësoj, gjithë elegancë.