• Shqip
 • English
 • E enjte, 17 Tetor 2019
 • Shqip
 • English
 • Kosova Të gjitha

  Kosovë/ Rrëzohet kërkesa e 3 partive, nuk do të rinumërohen votat


  Rrëzohet kërkesa e disa prej partive politike në Kosovë për të rinumëruar fletët e votimit.

  Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa hodhi poshtë kërkesën e PDK-së, LDK-së dhe koalicionit Nisma-AKR-PD, të cilat kishin pretendime se ishin bërë shkelje.

   “Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa – PZAP, në seancën e mbajtur më datë 08.10.2019, ka shqyrtuar ankesat: Anr.350/2019, të paraqitur nga subjekti politik PDK, Anr.351/2019, e paraqitur nga subjekti politik LDK dhe Anr.353/2019, e paraqitur nga koalicioni NISMA-AKR-PD, të datës 07.10.2019, me të cilën kanë kërkuar që të urdhërohet KQZ-ja, që të bëjë rinumërimin e të gjitha fletëvotimeve në të gjitha vendvotimet e Republikës së Kosovës dhe ka marrë vendim për të hedhur si të palejuara ankesat e larttheksuara”, thuhet në njoftimin e PZAP-it./ Tiranapost.al

  Përfundon brenda 2 ditëve numërimi i votave. Vetëvendosja e Albin Kurtit shpallet fituese

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected]