• Shqip
 • English
 • E shtunë, 25 Maj 2019
 • Shqip
 • English
 • Lifestyle Showbiz Të gjitha TIP top

  Klaudia nuk bën sikur s’di gjë: “Po, takova Albin dhe Albën, u puthëm u përqafuam”


  U takuan s`u takuan? Klaudia ua shoi të gjithëve kuriozitetin. Jo vetëm që u takua me Albin, por që takoi edhe Albën në ambientet e Këngës Magjike.

  “Para ca ditësh ishte me grupin e baletit… me Albën. Erdhën të gjithë të më takonin. Erdhi edhe Albi edhe Alba, e u treguan shumë të mirë, i putha i përqafova”, tha Klaudia për Thumb, duke i rënë drejt e në kokë. E di mirë ajo se ç`duan të dëgjojnë njerëzit, e atë përgjigje jep. Edhe pa ia përmendur askush Albën e përmendi vetë.

  Ashtu si në fillim, edhe tani marrëdhënia e tyre pas ndarjes vazhdon të jetë miqësore.

  *Ky post është realizuar nga Fabjola Hije.