Lifestyle Showbiz Te gjitha TIP top

Kjo shenjë në fytyrën e Alex-it, pas lajmeve për tradhti, lë vend për dyshime


Jennifer dhe Alex janë duke u kthyer nga udhëtimi i tyre romantik dhe një shenjë afër syrit të Alex i bëri të gjithë të rinisin nga thashethemet.

Low-key: The 43-year-old sportsman, who proposed to the pop star, 49, with an estimated $4.5 million engagement ring over the weekend, opted for a casual display as he strolled through the terminal following the couple's romantic trip to The Bahamas
(Alex dhe Jennifer, duke u kthyer nga pushimet)

Alex, po këtë të nxirë pranë syrit ç`e ke? Është prej ndonjë grushti apo ndonjë pickim i keq insekti?

Dy ditë pasi Alex i propozoi Jennifer-it, ish-kolegu i tij Jose tha se Alex e tradhton J.Lo-n me ish-gruan. Nëse Alex s`do ishte me pushime do mendonim që shenja është pasojë e një grushti sqarimi me Jose-n. Mirëpo në Bahamas ishte vetëm me Jennifer-in, të ketë vallë dorë ajo tek kjo shenjë?

*Ky post u përshtat nga Daily Mail dhe është realizuar nga Fabjola Hije.