• Shqip
 • English
 • E hënë, 19 Gusht 2019
 • Shqip
 • English
 • Lifestyle Showbiz Të gjitha TIP top

  Kim Kardashian shkon në shkollë ashtu siç duhet shkuar


  Me pantallona sportive, çantë shpine, atlete dhe një dosje të madhe në duar, Kim është fotografuar duke hyrë për në Universitetin e Drejtësisë që është duke ndjekur. Mbase asnjëherë s`e kishim parë kaq të thjeshtë e me flokët natyrale, pa drejtuar e dredhur si zakonisht.

  (Kim Kardashian, foto nga Daily Mail)

  Kim paska humbur për pak pamje studenteje që nuk u krahasoka me asnjë look të mëparshëm të asaj.

  *Ky post është realizuar nga Fabjola Hije