• Shqip
 • English
 • E hënë, 22 Korrik 2019
 • Shqip
 • English
 • Lifestyle Të gjitha TIP top

  Këto foto do t’i shohësh dy herë. E sigurt!


  Foto shkrepim gjatë gjithë ditës, ama jo të gjitha na japin të njëjtin emocion. Në Bright Side kanë renditur disa foto nga ato që të bëjnë t`i rikthehesh edhe njëherë dhe të marrësh frymë thellë.

  Një burrë në karrocë që merret me sporte, një baba që luan me fëmijët, një burrë në shtratin e vdekjes me mikun e tij më të mirë, qenin e shumë situata të tjera emocionuese.

  (Foto nga Bright Side)

  Një burrë në karrocë që bën sporte

  (Foto nga Bright Side)

  Një zjarrfikës pas një veprimi emergjent

  (Foto nga Bright Side)

  Një burrë që luan me fëmijët e tij

  (Foto nga Bright Side)

  Dy shokë të ngushtë, njëri në shtratin e vdekjes

  (Foto nga Bright Side)

  Dy vëllezër të ndarë prej 50 vitesh

  (Foto nga Bright Side)

  Një burrë që luan në piano për policët në revolucionin ukrainas

  (Foto nga Bright Side)

  Kjo foto është shkrepur pasi djali i dhuroi babait veshkën

  (Foto nga Bright Side)

  Një baba i përulur në memorialin e të birit

  (Foto nga Bright Side)

  I preu flokët për t`i dhuruar për fëmijët me kancer

  *Ky post u përshtat nga Bright Side dhe është realizuar nga Fabjola Hije.