• Shqip
 • English
 • E hënë, 16 Shtator 2019
 • Shqip
 • English
 • Lifestyle Receta e ditës Të gjitha TIP top

  Ke ngrënë ndonjëherë ‘Pasta Rudina’? Bonbon Taste ka një recetë për ty


  Adhuruesit e makaronave të mblidhen këtu se “Bonbon Taste” ka një recetë pastash me sepje e me emër interesant “Pasta Rudina”.

  Përbërësit dhe përgatitjen i gjen në fotot dhe videot e mëposhtme.

  *Ky post është realizuar nga Fabjola Hije marrë nga blogu “Bonbon Taste”

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected] ose 068 408 1690