• Shqip
 • English
 • E martë, 16 Korrik 2019
 • Shqip
 • English
 • Amvisa Perfekte Lifestyle Receta e ditës Të gjitha TIP top

  Ke harruar të bësh ëmbëlsirë? Sa të mbarojë familja supën ti e bëre


  Më e thjeshta, më e mira, më e freskëta, më e lehta. Që bëhet për dy sekonda dhe kërkon vetëm tre gjëra. 1.2.3… fillo

  Mijëfletësh me luleshtrydhe

  Përbërësit

  Luleshtrydhe

  Pana e rrahur

  Sheqer pluhur

  Përgatitja

   

  1) Pasi të kesh hequr majën, pri luleshtrydhet në feta 1 cm, në drejtim të gjerësisë.

  2) Rrih panën dhe shtro shtresën e parë me luleshtrydhe mbi një pjatancë. Mbuloji me pana dhe vendos mbi të fetën tjetër të luleshtrydhes. Sërish shtro pana e sërish luleshtrydhe, derisa të bëhet e një e plotë.

  3) Pluhurosi me sheqer pluhur.