• Shqip
 • English
 • E hënë, 16 Shtator 2019
 • Shqip
 • English
 • Lifestyle Receta e ditës Të gjitha TIP top

  Ke dëgjuar për trahanikun e Përmetit? Dhurata e Lugës së Argjendtë na i tregoi të gjitha sekretet e recetës së vjetër shqiptare


  Mbase as nuk e ke dëgjuar si emër ndonjëherë, po Dhurata e Lugës së Argjendtë e njeh mirë dhe e ka ndarë me të gjithë recetën në blogun e saj.

  Me video të njëpasnjëshme ka shpjeguar ndërkohë që gatuan gjithçka që duhet për recetën dhe çdo sekret për të dalë perfekte.

  *Ky post është realizuar nga Fabjola Hije, receta marrë nga “Luga e Argjendtë”

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected] ose 068 408 1690