• Shqip
 • English
 • E martë, 15 Tetor 2019
 • Shqip
 • English
 • Lifestyle Showbiz Të gjitha TIP top

  Katy Perry i paska marrë radhë gjithë shqiptaret për t`iu dhënë të njëjtën këshillë


  E para që tregoi se Katy Perry i kishte dhënë këshilla për të përballuar bullizmin online, ishte Dua Lipa dhe pas saj edhe Bebe Rexha.

  “Kam pasur ditë që leximi i vetëm një komenti negativ më shkatërronte gjithë ditën. Kam pasur ditë që kam qenë shumë në stres. Kur isha në një turne me Katy Perry-n, në Brazil dhe lexova një status twitteri të shkruar për mua, u bëra keq. Ajo më tha: Mos i lexo këto se do të të shkatërrojnë. Mund të lexosh njëmijë komente të mira dhe vetëm një i keq të shkatërron gjithë ditën”, tregoi Bebe rreth bisedës me Katy Perry-n që thuajse të njëjtën gjë i tha dhe Duas e që të njëjtën gjë duhet ta kemi vëth në vesh.

  *Ky post u përshtat nga Daily Mail dhe është realizuar nga Fabjola Hije.

  Atë që Katy Perry i tha Dua Lipës duhet ta kemi të gjithë vath në vesh!

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected] ose 068 408 1690