• Shqip
  • English
  • E hënë, 16 Shtator 2019
  • Shqip
  • English
  • Gjakmarrja dhe misionarët e pajtimit

    Unë e krahasoj me një fushë beteje ku palët e përfshira kacafyten për jeta a vdekje, ku fuqia e fjalës dhe e argumentit vendos fatin e luftës. Dhe si në çdo betejë nuk shkohet i papërgatitur, pa organizim dhe disiplinë, qoftë individuale apo kolektive kur veprohet në ekip.

    Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected] ose 068 408 1690