• Shqip
 • English
 • E enjte, 14 Nëntor 2019
 • Shqip
 • English
 • Ditari i fushatës nga Mira Kazhani me Ditmir Bushatin

  Gramoz Ruçi e quan “të saktin e grupit”, disa “akullin inteligjent të qeverisë”, të tjerë pyesin çfarë e ka Andi Bushatin. Në ditarin me editoren e Tiranapost, Mira Kazhani shumëkush njohu një anë personale dhe te pazbuluar të Ministrit të ftohtë, Ditmir Bushati. Meritë ishte fushata qytetare në Shkodër që solli një fotografi europiane të kryeqëndrës së veriut. Kush e ka humbur mund të ndalet sërish sot. Ndiqni videon e plotë!

  Ditar me Edi Ramën

  Ky ishte vit politik gjthashtu i rrallë, me marreveshje e mosmarrëveshje. Për shembull, ditari i kryeministrit nga Editorja jonë Mira Kazhani ishte një nga videot më të klikuara. Kush e ka humbur mund të kaloje pak kohe me një bisedë krejt personale me Edi Ramën. Merrni edhe sugjerime për serialet që ndjek kryeministri.