• Shqip
  • English
  • E hënë, 27 Maj 2019
  • Shqip
  • English
  • Zysha ‘cool’ e letërsisë dhe zonja e parë e Francës

    “Ai duhet të kandidojë tani, sepse deri në vitin 2022, do të jetë problem pamja ime”, kanë qenë fjalët me shaka të Brigitte. Në periudhën e fushatës ajo ka menaxhuar axhendën e tij, ka redaktuar fjalimet dhe e ka këshilluar në çdo dalje përballë publikut. E ndërsa Macron thotë se dashuria e tij “Brigitte, gjithmonë e pranishme, tani akoma dhe më shumë, pa të cilën unë nuk do të isha unë”…