• Shqip
 • English
 • E enjte, 17 Tetor 2019
 • Shqip
 • English
 • Shqipëria në epokën e spektaklit, këta janë 100 personat më të ndjekur online

  Në një situatë hipotetike ku ne do të jetonim në Shqipërinë Online, 10 më të pëlqyerit do të ishin, një humorist, dy politikanë, pesë këngëtarë dhe dy modele. Pyetja që shtrohet është çfarë mund të mësonim ne prej tyre? Influencojnë ata zgjedhjet tona? Janë modele që ne mundohemi t’i imitojmë? Si gjithmonë midis PO-së dhe JO-së ka shumë dilema ama e vërteta më e madhe është “ndoshta”.

  “Gjatë diktaturës transmetonim pa e ditur se na dëgjonit”, drejtoresha e VOA: Ja rreziku nga fake news

  Drejtoresha e Zërit të Amerikës Amanda Bennett ishte e ftuar speciale në Forumet UET në bashkëbisedim me pedagogë dhe studentë. Vizita e Bennett në Tiranë vjen në kuadër të një turneu që ajo ka nisur në pesë vende të Ballkanit, për të komunikuar me publikun e këtyre vendeve mbi rolin e Zërit të Amerikës dhe ndikimit të tij për rajonin.

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected]