• Shqip
  • English
  • E shtunë, 14 Dhjetor 2019
  • Shqip
  • English
  • Rama sonte tek Çani/ E quan kazan por i pëlqen për një arsye

    Esencë editori/ Në 2017 audienca tek Arian Çani ishte më e madhja ndonjëherë. Pati shumë arsye që e ndoqën edhe për faktin që prej një dekade Çani e shpalli armik në emision, ish-mikun e tij. Rikthimi dukej si takim romantik dhe Çani nuk e fshehu gëzimin që Edi Rama ishte në studion e tij. Këtë herë Rama ka vendosur të shkojë prapë duke i paraprirë me këtë status.