• Shqip
  • English
  • E mërkurë, 22 Janar 2020
  • Shqip
  • English
  • Forbes/ Një intervistë me sipërmarrësen shqiptare që po i hap rrugën të ardhmes së teknologjisë në botë! Seseri: Për gratë që duan të bëhen si unë kam një këshillë!

    Esencë editori/ Ajo iku nga Shqipëria. Nuk ja doli dot në Shqipëri. Shihni çfarë shkruan Forbes për Rudina Seserin, ish-deputeten e PS-së, e cila nuk e përfundoi mandatin e parë qeverisës duke rizgjedhur t’i rikthehej jetës së saj në New York ku është një sipërmarrëse e sukseshme dhe ku sot revistat e gazetat më prestigjioze shkruajnë për të.