• Shqip
  • English
  • E diel, 19 Janar 2020
  • Shqip
  • English
  • Instagram ka kuptuar që asgjë s’është falas. Reklamimi ‘low cost’ mbaroi!

    Si edhe është njoftuar nga Facebook, edhe Instagrami do të ndryshojë. Me ndryshimin e ri i bizneset, markat dhe brendet do duket të paguajnë më shumë dhe të mbeten të tillë. Ato nuk do të kenë më mundësinë të përdorin fotot e përdoruesve personalë dhe nuk do heqin komentet, like-et duke i shtuar përgjegjësinë për çfarë do publikojnë.