• Shqip
  • English
  • E mërkurë, 26 Qershor 2019
  • Shqip
  • English
  • Rama vendos linjë direkte me Bashën, pa Metën

    “Lulëzim ta kam thënë kaherë, jam i gatshëm për dialog sa herë PD do dialog dhe për gjithçka, kudo e kurdo! Caktoje vetë vendin dhe orën”. Po ashtu nga ky postim i Edi Ramës kuptojmë se kryeministri po lë në hijë aleatin e tij qeverisës dhe do të komunikoj drejtpërdrejt me PD-në.