Avokati Ardian Visha ironi medias: E keni me qejf kur ikin, po puna është kush do rrijë?!

Menjëherë pas vendimit të gjykatës për Lulon, avokati i tij Ardian visha u prononcua për gazetarët dhe në fakt ngriti një pyetje: “Mirë ata që ikin, po kush do rrijë?” Avokati natyrshëm do mbrojë klientin e tij por gjithsesi pyetja në rastin konkret vlen, pavarësisht bulëzave të gëzimit me të cilat ndahen në opinionin publik rastet e ndëshkimit në drejtësi. Por kjo pyetja “kush do rrijë?”, nuk duket aq e thjeshtë për përgjigje.