• Shqip
  • English
  • E martë, 23 Prill 2019
  • Shqip
  • English
  • Can Dunar, gazetari në ekzil: Në Stamboll mbretëron terrori

    Dy vite më parë, së bashku me kolegun Erdem Gul u akuzua për spiunazh pasi tregoi se shërbimet sekrete turke furnizuan me armë grupet ekstremiste islamike në Siri. Tani jeton në Gjermani, në azil politik dhe thotë se: “Shoqëria civile ka frikë të ekspozohet. Direkt të vihen prangat, edhe për një tweet.”