Botës time i erdhi fundi/ Krimet çnjerëzore në Myanmar. Ja çfarë zbulon Amnesty International

“Fëmijët e mi ishin me mua. Ata i goditën. Shafi, djali im dyvjeçar, u godit rëndë me një shkop druri dhe ndërroi jetë.  Tre nga fëmijët e mi u vranë. Të gjitha gratë i zhveshën lakuriq … Ata kishin shkopinj shumë të fortë prej druri. Na goditën në kokë, për të na bërë të pafuqishme. Pastaj filluan të na godisnin në çdo pjesë të trupit”.