• Shqip
  • English
  • E hënë, 27 Maj 2019
  • Shqip
  • English
  • Shokon James Arthur: Pas netëve të zjarrta, Rita më braktisi dhe më fiksoi pas seksit

    Fituesi i X Factor i vitit 2010 ka folur për jetën e tij seksuale në librin e tij të ri autobiografik ku tregon se ka folur online me 100 gra, në Whatsapp apo Twitter. ‘Fillova të fle me aq shumë prej tyre sa nuk i mbaj mend si numër. Ishin të gjitha njëlloj, zakonisht modele të bukura. Nëse shihja dikë që më pëlqente në foto, i kërkoja hapur nëse mund të flija me të. Nuk kisha asnjë lidhje emocionale, thjesht marrëdhënie seksuale”. Ai thotë se Rita i pati shprehur ndjenjat duke i thënë se kishte rënë në dashuri me të. Arthur dhe Rita u njohën në fund të turneut të X Factor të vitit 2013. “Rita dukej vërtet e dashuruar me mua, edhe pse nuk e besoja dhe kisha mëdyshje. Pyesja veten nëse ishte aktore shumë e mirë…