• Shqip
  • English
  • E hënë, 19 Gusht 2019
  • Shqip
  • English
  • Keli dhe Majlinda Bregu gatuan receta tek Arjola në Klan, por jo çdo gjë shkoi vaj mes tyre

    Programi “Kush vjen per drekë” në Tv Klan kishte përgatitur një insert për Enkel Demin, si i ftuari i sotëm. Gabimisht thanë që Mesila është disa vite më e madhe se ai. Sapo u kthyen në studio, Keli e sqaroi situatën dhe kërkoi ndihmën e Majlinda Bregut për të treguar reagimin që mund të kishte Mesila pas këtyre fjalëve.